24 Kasım 2014 Pazartesi

Winmau 1063 Dean Winstanley Dart Oku İncelemesi

Dean Winstanley 1981 doğumlu profesyönel İngiliz Dart oyuncusudur. Dart'a 2 yaşında başlamış 10 yıl oynadıktan sonra 12 yaşında darta ara vermiş 22 yaşında tekrar darta geri dönmüştür. 2008 yılında profesyönel olmuş ve ilk turnuvasını Almanya açık dart turnuvasında kazanmıştır. 2010 yılında Almanya açık, Belçika açık ve İngiltere açık turnuvalarını kazanmış bu başarıları sayesinde 2010 yılı Dünya Dart Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış ve bu turnuvaya Martin McCloskey 'e yenilerek çeyrek finalde veda etmiştir.

Dean Winstanley imzasını taşıyan Winmau 1063 Dartlar %90 tungsten alaşım olup, plastik şaft kullanılmaktadır. Okların tasarımında mükemmel denge ve en yüksek skor potansiyeline erişmeyi amaçlamıştır. Dean Winstanley tarafından tasarlanan bu dart okları  profesyönel dart oklarıdır.

Bu okların tasarımında düz bir yapıçalışılmış olup baş kısmından sonlarına doğru hafif bir şekilde incelmektedir. Orta kısmı baklava deseni oluşturulacak şekilde işlenmiş ve bu kısmın ön bölümünde 4 adet çentik bulunmaktadır. Atomize edilmiş oklardan sonra en iyi tutuş bu oklardadır diyebiliriz. Baklavalı bölümden sonra desensiz düz bir yapı sergileyen bu dart oku, son kısımda çiçek benzeri bir işleme ile şıklaştırılmıştır.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Dean Winstanley imzalı flightları, yüksek dayanıklı aliminyum shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz. 22 ve 24 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.


Winmau 1063 Dean Winstanley dart oku özellikleri:  
Agırlık: 22, 24 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Plastik Şaft
Uzunluk: 50.60 mm
En: 6.60 mm
Satış Fiyatı:75$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1063 Dean Winstanley dart oku inceleme videosu:

0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com