22 Kasım 2014 Cumartesi

Winmau 1062 Leighton Rees Dart Oku İncelemesi

Winmaı 1062 dart okları  Leighton Rees imzasını taşımaktadır. Leigton reese 1940 İngiltere doğumlu olup, okulullun en başarışız ögrencilerindendir. Ögretmeni Leighton'u tanımlarken sadece spor dergileri okumakta iyi olduğundan bahsetmiştir. Okulu bıraktıktan sonra bir oto tamir atölysinde 20 yıl çalışan Leighton 1970 yılında profesyönel dart oyuncusu olmuştur. Leighton Thomas Rees dünyanın ilk profesyönel dart şampiyonudur.
Winmau 1062 Leighton Rees Dart Oku %85 tungsten alaşımlı olup plastik şaft ile kullanılmaktadır. Dünyanın en popüler dart oyuncusunun kullandığı bu oklar, mükemmelliğin son noktası olarak tanımlanabilir. Dartların hata payı 0.1 olup kullanılan flightlar normal flightlara göre %25 daha kalındır. Dartların Tasarımında ilk göze batan gövdesinin şeklidir. Gövde baş tarafta kalın bir şekilde başlayıp son kısımlara doğru incelmektedir ve bir bakıma genel olarak denizaltılarda kullanılan torpillere benzemektedir. Bu tararım aerodinamik bir amaç ile gerçekleştirilmiş ve kullanılan malzemelerin üstün kalitesiyle birleşince tasarım harikası bir dart oku ortaya çıkmıştır. Dart gövdesinde Leighton Rees imzası bulunmaktadır.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Leighton Rees imzalı flightları, yüksek dayanıklı plastik şaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  27 ve 31 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.
  
Winmau 1062 Leighton Rees dart oku özellikleri:
Agırlık: 27, 31 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %85 Tungsten alaşım
Şaft: Plastic
Uzunluk: 48.30 mm
En: 7.20 mm
Satış Fiyatı:$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau  1062 Leighton Rees dart oku inceleme videosu:


0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com