20 Kasım 2014 Perşembe

Winmau 1059 BDO Dart Oku Değerlendirmesi

Profesyonel seviye Winmau BDO dartları %85 Tungsten alaşımlı olup naylon şaft ile birleştirilmiştir. Dartların kullanımında en iyi kalite tungsten alaşım kullanılmış olması güç ve hedefleme dengesi sağlamaktadır. Bu alaşımı sayesinde gerek ileri seviye gerekse amatör seyive dart oyuncuları için bir seçenek oluşturmaktadır. Bu alaşım dart oklarının her seviyeden oyuncunun yeteneğine ek olarak isabet oranını arttıracagı öngörülmektedir. 

BDO Winmau dartlarının tutma kısmı düz bir yapıda olup, üzerinde daha kolay bir tutunma sağlamak için çizgiler bulunmaktadır. Tutma yerinin son kısımları mavi, beyaz ve kırmızı şeritlerle renklendirilmiştir. İçeriginde bulunan %85 tungten oranından dolayı %90 tungsten alaşımlı olan dartlara göre daha kalın bir yapı sergilemektedir. Atımı ve havada olan süzülmesi dengeli olup, iyi bir uçuş sergilemektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.


BDO Winmau dart oku özellikleri:
Agırlık: 22, 24, 26 gr seçenekleri mevcuttur

Tutma Yeri: %85 Tungsten alaşım
Şaft: Naylon Şaft
Uzunluk: 51.00 mm
En: 6.30 mm
Satış Fiyatı:$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

BDO Winmau Dart Resimleri:











BDO Winmau dart kullanım videosu:


0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com