22 Kasım 2014 Cumartesi

Winmau 1058 - 1088 Steve Beaton Dart Oku İncelemesi

Winmau 1058 Steve Beaton Dart Okuları profesyönel seviyede oklar olup, Steve tarafından tasarlanmıştır. %90 tungsten alaşımlı olan oklar mükemmel bir işçilile ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. 1058 ve 1088 kodu olarak iki renk seçeneği ile piyasaya sürülmüştür. Altın rengi ve gümüş rengi seçenekleri mevcuttur. The Bronzed Adonis adonis lakaplı Steve Beaton bu lakabını PDC'de bronzlaşmış bir şekilde çıkarak kazanmıştır. Dartın yanı sıra Steve bir çok hayır işlerinde gönüllü olarak yardımcı olmaktadır.

Bu dartın tasarımını diğer dart oklarından farklı kılan en başlıca özellik uçta bulunan iğnesinin üzerindeki işlemelerdir. Winmau tarafından incelikle hazırlanan bu işlemeler okların dengesini ve kontrolunu artırmaktadır. Gövde kısmında pyunkalrı olan ancak hemen hemen düz bir biçinde seyir eden bir yapıya sahiptir. Gövdenin başında ve ortasında 4er den ikişer grup çizgi olup bu çizgiler daha iyi tutuş performansı için tasarlanmıştır. Çizgilerin içerde kalan kısımları sarı renkte olup şık bir tasarıma sahiptir. Gövdenin orta kısmında Steve Beaton imzası bulunmaktadır. Aliminyum şaft ile kullanılan bu oklar hem profesyönel oyuncular hemde dart oyununda bir tık daha ilerlemek isteyenler için ideal olup 22 ve 24 gramlık seçenekleri bulunmaktadır.

Winmau 1058 - 1088  Steve Beaton Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Steve Beaton imzalı flightları, yüksek dayanıklı naylon shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz.  22 ve 24 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1058 - 1088 Steve Beaton dart oku özellikleri:  
Agırlık: 22, 24 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Aliminyum Şaft
Uzunluk: 43.30 mm
En: 6.90 mm
Satış Fiyatı:99$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1058 - 1088 Steve Beaton dart inceleme videosu:


0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com