24 Kasım 2014 Pazartesi

Winmau 1041 Colin Osborne Dart Oku İncelemesi

Winmau 1041 Colin Osborne dart okları %90 Tungsten alaşımlı olup plastik şaft ile birlikte kullanılmaktadır. Colin Osborne ile özdeşleşmiş olan bu dart oldukça profesyönel ve kaliteli bir darttır.  Bu dartlar profesyönel seviyede oyunlar için hataya yer vermiyecek şekilde tasarlanmıştır. 23 ve 25 gram seçekneleri mevcutttur. 1975 İngiltere Dogumlu olan Colin için hazırlanan bu oklar mükemmel kalitede üretilmiştir ve hem profesyönel oyuncular için hemde oyununu bir kademe ilerletmek isteyen amatörler için oldukça uygundur.

Dartlara ilk bakıldığına oldukça düz olan yapısı göze batmaktadır. Bu düz yapısının üzerinde bir çok girinti ve çıkıntısı bulunan oklar mükemmel tutuş için tasarlanmıştır.Orta kısmında işlemesiz bulunan bölümde işlenmiş bir şekilde logo bulunmaktadır. Birçok başarıya imza atmış Colin tarafından tasarlanmış bu oklar plastik şaft ile sonlandırılmış olup gerek alaşımı gerekse kullanılan malzemeler ile birlikte şık bir tasarıma kavuşmuştur.

Dart seti içinde 3 adet yüksek kalite dart gövdesi, Colin Osborne imzalı flightları, yüksek dayanıklı naylon shaftı, ok ucu korucuylarıyla ve sert plastikten tasarlanmış kutusunda tam takım olarak, herşeyiyle birlikte gelmektedir. Bu dart ile ilgili olarak ayrıntılı resimleri aşağıda görebilir ve isterseniz videosunu izleyebilirsiniz. Bu dartı internetten satın almanızı tavsiye ederiz. 23 ve 25 gramlık seçeknekli olan bu dartları internetten alabilirsiniz.

Winmau 1004 Colin Osborne dart oku özellikleri:
Agırlık: 23, 25 gr seçenekleri mevcuttur
Tutma Yeri: %90 Tungsten alaşım
Şaft: Naylon Şaft
Uzunluk: 50.90 mm
En: 6.50 mm
Satış Fiyatı:46$
Nereden Alınır: Buraya tıklayarak Amazondan sipariş verebilirsiniz

Winmau 1041 Colin Osborne dart inceleme videosu:

0 comments:

Yorum Gönder

Winmau Dart Türkiye Blog sayfasına hoşgeldiniz, blogumuzda profesyönel dart oyuncuları için hazırlanmış dart oklarının incelemesini bulabilir, dart oyunu hakkında bilgi sahibi olabilir ve isterneniz dart oku satın alabilirsiniz. Sayfamızda bulamadığınız dart oklarını satın almak için buraya tıklayabilirsiniz İletişim: winmaudart@hotmail.com